Uppdaterad: sep 2022

Skanskagymnasiet öppet hus.jpg

Välkommen på öppet hus!!

Den 22 oktober är du välkommen hit till Skanskagymnasiet i Växjö. Då berättar vi mer för dig om hur du bygger din framtid här och hur du får ditt första jobb på Skanska. Under dagen får du chans att känna in vår härliga atmosfär och ställa alla dina frågor till lärare och elever.

Du som går på teknikprogrammet, på vilken gymnasieskola som helst i Sverige idag, får höra mer om hur det är att läsa ett fjärde tekniskt år för att få jobb på Skanska efter examen. Går du i nian och är intresserad av tekniskt program får du möjlighet att höra mer om inriktningen Samhällsbyggande och miljö och hur det är att läsa ett fjärde tekniskt år.

På vårt internat bor du tillsammans med andra elever på skolan. Många av de som bor här har de roligaste åren i sitt liv här. Under öppet hus kan du gå rundvandring på internatet.

När: Lördag 22 oktober kl. 09:30–14:00
Adress: Trädgårdsgatan 26, 352 34 Växjö