Uppdaterad: sep 2021

Öppet hus och mässor

Det händer under HT 2021 – VT 2022

Öppet hus HT 2021

Varmt välkomna till öppet hus den 23 oktober kl 09.30-14.00. Under öppet hus får ni möjlighet att besöka vår skola och träffa elever och lärare. Ni får möjlighet att gå runt och se våra lokaler, vårt internat och känna in vår härliga miljö.
OBS! Ingen föranmälan krävs.

Varmt välkomna och hoppas att vi ses den 23 oktober!

Göteborgsmässan den 26-28 oktober

Mässan blir digital även i år.
Varmt välkomna att möte oss i vår digitala monter under Gymnasiedagarna den 26-28 oktober. Läs gärna mer om mässan Gymnasiedagarna och Future Skills. Under mässan är ni välkomna att chatta med oss och ställa frågor om våra utbildningar och skola. Mer information om hur du går till väga för att hitta till oss under den digitala mässan får du i den digitala receptionen eller kan du även välja att söka upp vår digitala monter direkt.

Varmt välkomna till vår digitala monter!

Stockholmsmässa 25-27 november

Mässan blir digital även i år.
Vi kommer att medverka under den digitala mässan i Stockholm kom gärna och besök vår digitala monter mellan den 25-27 november. Läs gärna mer om mässan Gymnasiemässan. Under mässan är ni välkomna att chatta med oss och ställa frågor om våra utbildningar och skola. Mer information om hur du går till väga för att hitta till oss under den digitala mässan får du i den digitala receptionen eller kan du även välja att söka upp vår digitala monter direkt.

Varmt välkomna och hoppas att vi ses!

Öppet hus VT 2022

Varmt välkomna till öppet hus den 15 januari kl 09.30-14.00. Under öppna hus får ni möjlighet att besöka vår skola och träffa elever och lärare. Ni får möjlighet att gå runt och se våra lokaler, vårt internat och känna in vår härliga skolmiljö.
OBS! Ingen föranmälan krävs.

Varmt välkomna och hoppas att vi ses den 16 januari!

Med anledning av coronaviruset/covid-19. Vårdnadshavare och elever uppmanas att ta del av information på skolans intranät.