Uppdaterad: jan 2023

Kom och träffa oss i Växjö den 7 februari kl. 16.30 – 18.30

Skanskagymnasiet besök i Malmö

Tisdagen den 7 februari är du välkommen att titta runt i Skanskas fina lokaler i Växjö. Hoppas du vill komma hit och träffa oss.

Då berättar vi mer för dig om hur du bygger din framtid hos oss och hur du får ditt första jobb på Skanska. Under dagen får du chans att ställa alla dina frågor till lärare och elever.

Du som går på teknikprogrammet, på vilken gymnasieskola som helst i Sverige idag, får höra mer om hur det är att läsa ett fjärde tekniskt år för att få jobb på Skanska efter examen. Går du i nian och är intresserad av tekniskt program får du möjlighet att höra mer om inriktningen Samhällsbyggande och miljö och hur det är att läsa ett fjärde tekniskt år.

På vårt internat bor du tillsammans med andra elever på skolan. Många av de som bor här har de roligaste åren i sitt liv här. Under öppet hus kan du gå rundvandring på internatet.

När: Tisdag 7 februari 2022 kl. 16:30–18:30
Adress: Trädgårdsgatan 26, 352 34, Växjö